Friday, August 30, 2013

Wreck this Journal


Ever wanted to have a fun and playful sketchbook with great illustrations and tasks that prompt you to take action and try new things you might find a little odd? Trust me, after trying them you will understand the joy of it! Well, look no further! Keri Smith created "Wreck This Journal" so writers would be inspired to find new ways of creativity through playing and even a bit of destruction! 

Destruction?! Yes, really. The book even asks you to cut through different pages. I felt a bit strange doing that.. Won't I ruin the book? Through simple requests this book asks you to step out of your comfort zone! What a twist! That alone is enough reason for buying this book, so I will keep it simple! This journal is really made for wrecking and will change your thinking and creativity process in the mean time. Let's look at some photo's together and go out to buy one yourself.. As a blogger, writer, journalist.. You might just learn something new! Some challenges:


source


source
Source


"To create is to destroy" - Keri SmithYou can buy "Wreck This Journal" via bol.com and amazon for only €/$11.49! Or have a look at your favorite book store, I am sure you can find it there. Heck, I bought it at Urban Outfitters! Who has this journal? What were your experiences? Show me your creations ^_^
SHARE:

30 comments

 1. haha mijn beste vriendin heeft da ook, das zalig!

  ReplyDelete
 2. Ik kende het nog niet, maar ziet er leuk uit (:

  ReplyDelete
 3. heb t wel eens gezien, vind het een leuk idee :)!

  ReplyDelete
 4. Oh dat boek is geweldig! Ik heb hem al een paar keer bij vrienden gezien, en dat je er ook mee moet douchen of moet uitlaten met een touwtje ;-) Geweldig!

  ReplyDelete
 5. Haha ik heb hem echt al heel vaak voorbij zien komen, super leuk.

  Liefs, Mariette

  ReplyDelete
 6. visiting here with a smile~ =)

  Regards, www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary)

  ReplyDelete
 7. Ik hou van dat boekje! Erg leuk!

  Vreemd dat je de video niet kan zien.. Ik zie hem wel. Ik zal het linkje naar youtube eronder zetten! :)

  ReplyDelete
 8. This is such a cute journal girl! I would love it for you to stop by my blog too sometime if you'd like! :)

  http://www.leopardmartini.com/

  ReplyDelete
 9. Wat leuk!

  Ik volg je via Bloglovin' :)

  ReplyDelete
 10. Ik heb dit boek gekocht voor mijn zusje's verjaardag, er staan zulke leuke dingen in! Ik wil hem stiekem ook heel graag!

  ReplyDelete
 11. Leuk concept :-) Niet echt iets voor mij, hoor, maar ik zou het bijvoorbeeld wel als cadeautje durven kopen.

  ReplyDelete
 12. I don't go to the gift section of urban outfitters anymore, I just want to buy everything. This looks like a lot of fun!

  ReplyDelete
 13. Haha dit boek is echt geniaal!! Heel leuk :)

  xoxo
  www.its-dash.com

  ReplyDelete
 14. Dit vind ik echt een leuk boekje! Ik wil hem zelf ook nog eens kopen :D

  ReplyDelete
 15. I think that is a great idea! I love the challenges :)

  Erz

  ReplyDelete
 16. haha this cheered me up ^^ i saw this in fully booked store but i didnt check whats written inside ^^ so cute!

  ReplyDelete
 17. Wat leuk om te zien! Ik vind het knap dat jij naar het boek luistert, ik blijf dan toch liever in mijn comfort zone ;) maar ik ben dan ook heel zuinig op alles wat ik heb en zou het zonde vinden een nieuw boek kapot te maken! Niet mijn cup of tea dus, maar ik vind het idee wel leuk!

  ReplyDelete
 18. Ja, die heb ik ook! Superleuk boek, al vergeet ik hem vaak...
  Ik heb nog een paar Keri Smith boeken in de kast, maar daar ben ik nog niet aan toe gekomen.

  ReplyDelete
 19. Ik heb deze al helemaal af gemaakt en ben ook al bijna aan het einde van "This is not a book" van dezelfde schrijfster/maker. Geweldige dingen en heb er veel uit geleerd :)

  ReplyDelete
 20. Ik kende dit boek al! Erg leuk:)

  Win! Chanel Iphone case 4/4s

  ReplyDelete
 21. Wat een luk boek lijkt me dit, lekker creatief bezig zijn en ook leuk als herinnering denk ik

  ReplyDelete
 22. Mijn beste vriendin heeft dit boek al een dik jaar, het kan zelfs 2 jaar zijn! Toen waren zulke boekjes nog speciaal maar ook nu nog ben ik dol op zulke boekjes! Echt zo leuk. Het lijkt zo banaal maar ze zijn toch zo uniek :) x

  ReplyDelete
 23. Ik heb dit boekje ook al onwijs lang maar ik moet eerlijk zijn dat hij inmiddels al heel lang staat weg te stoffen in mijn kast. Binnenkort toch maar weer eens pakken... X

  ReplyDelete
 24. ik heb deze ook gehad, heb het niet echt volgehouden wel, maar het concept vind ik wel super :D

  ReplyDelete

Important - Please don't spam! Make sure to click "Notify Me", if you'd like to be notified of follow up comments and replies.

© Eyes Painted Black | All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig